Nostalgia 2011

                                                                                                                                                  

Selamat tahun baru kenkawan…dah rase rajin nk upload dan menulis dalam blog yg x seberape nih..kali nie aku nk menceritakan nostalgia pasal bangunan lame nih..bangunan ni terkenal dengan nama Pasar MPKB..mcm2 ade dijual kt cni..dari makanan..kuih muih..pakaian..perabot..ubat2 tradisional pn ade dijual kt sini..pasar mpkb ni memang terkenal dan tersohor dari dulu lagi..mase aku kecik2 dah wujud sampailah tahun 2011..telah diruntuhkan dan dengar2 nyer tapak pasar mpkb nie nk dijadikan pusat kormesial..x tau lah..kesian kt peniaga2 bumiputera yg meniaga kt pasar mpkb nih…aku pun turut sedih ble pasar mpkb ni diruntuhkan..sebenarnye pasar mpkb nie lah merupakan tapak sejarah yg x sepatutnya dihilangkan.Segala memori dan nostalgia Kota Bharu ade kt sini..so per2 pn atas kepentingan sesetengah pihak..pasar mpkb terpaksa di robohkan..kesian…

 

Trip to Melaka

Salam…fooohhh..lame betul aku x upload gambar2 yg tak seberapa dari aku..kali ni sempat aku snap 2-3 keping gmbr mase pg Melaka tempoh hari sebab ade kejohanan sukan kt sane.Anyway thanxs alot to geng Melaka ( Jasrizal & Macha ) cz bg layanan baikkk punyerr…bawak aku pie makan masak pedas…pas tu minum kt kedai awekss cun 2 mlm berturut2..Korang memang best ahh..weh ble korang nk dtg kelantan?Buat laa trip mai c ni…aku layan korang kaw2 beb…kasi pecah perut aku jamu makan…okey see you next time bro..