Salam Aidilfitri

Salam..dikesempatan ini aku ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 2012 kepada semua rakyat Mesia x kira di mana anda berada..Semoga ibadat yang dilaksanakan pada Ramadhan kali ini mendapat keberkatan Allah swt.Disusun sepuluh jari aku pohon ampun dan maaf kepada kaum keluarga..kawan2 blogger..kawan2 fb….kawan2 motorsport..kawan ambik gambar..kawan2 tgk bola..dan etc yang aku x leh nk sebutkan lagi…semoga tali persaudaraan kita kekal selamanya..Kepada yang bakal berkahwin dan bakal naik pelamin ( ataro )..moga2 mu cepat dapat anak..laju2 ckit proses tuu..Sekian..ariossss

Advertisements

Happy New Year 2012

Salam..

Lame betul aku x menulis kt blog nih..malas laa beb..byk mase dok layan fb jer….per2 pun sempena kedatangan tahun baru nie..aku nk merajinkan diri untuk menulis kt blog aku yg x seberapa nie..byk gambar yg nak diuploadkan sempena tahun baru nih..gambar2 wedding…landskap..human intrest..mcm2 lagi lah aku nk upload…So per2pun aku nk nk ucapkan Selamat Tahun Baru 2012..moga2 hidup kita diberkati oleh Allah s.w.t…dimurahkan¬† rezki dan sebagainya lagi lah…

Qistina’s Art

Ape org kate..seni x kenal umur…jantina..tempat…masa dan segalanya lah…tgk lee..anak dara aku ni memang suke berkarya…aku bia jer die berkarya…bkn ape..untk melatih die berfikiran secara kreatif dan blh kembangkan lagi buah fikiran…sumer drawing die ditampalkan kt bilik die…takpe kakak..abah support abis…biar jadi sorg pelukis pro satu hari nanti…go qistina go…abah support..go go go

TRIP TO PENANG

Sebenarnyer dh lame aku shoot gambar-gmbr nie..cumer x sempat nk edit n publish jerr..Al maklumlah..keje hakiki lebih utama kan..so kene setle kan keje yg utama dulu lah..Gamba2 ni aku shoot mase aku ke USM Penang untuk menyertai sukan kt sane..sambil menyelam sambil lemas la nie…

Apa Ada Dengan Nombor

Salam…

“Apa ada dengan nombor “?..itulah kata-kata yg telah dilemparkan oleh Lin Dan,pemain badminton utama China selaku pemain no 5 Ranking dunia..Aku amat-amat bersetuju dengan kata-kata Lin Dan ini..Yea..ape ade dengan ranking atau berada ditempat pertama sedangkan tiada mutu atau kualiti pada seseorg..x kira laa dlm dunia sukan ker per ker..Cuba anda lihat ape dh jadi pada Dato Lee Chong Wei..walaupun berada pada ranking pertama dunia..namun telah kecundang di suku akhir pada Kejohanan Dunia di Paris pada tangan pemain yang berada di ranking ke 4 iaitu Taufik Hidayat..Dan semalam telah kecundang satu lagi bergu no 1 dunia yang diagung2kan hebat iaitu Koo Kean Keat dan Tan Bon Heong pada bergu yang berada jauh dari ranking mereka iaitu Cai Yun & Fu Haifeng ( Rank 13 ) di perlawawan akhir Kejohanan Dunia di Paris..Jadi kita x perlulah berasa bangga bila berada di atas kerana pada bila-bila masa sahaja kita akan jatuh..Ape yang aku paling respek iailah pada Dato Nicol David..still maintain ranking selama kalau x silap aku dh 4 tahun dok nom satu..

* sekadar gambar hiasan

Well Done Spain

Well done Spain n well done to Iniesta n well done to Spain supporter…Pe2 pn well done jgk to The Oranje krn memberi persembahan yg merisaukan penyokong2 Spain termasuk aku…..puas ati aku x tido semalaman…Bersorak sorg2 dlm rumah pukul 5 pg…Pe kate jenjiran aku???ade jiran masuk antu ker??heheheh….Yeahhhhhhh puas….puassss..puassss..Gooo Spain Goooo…Go Barca Gooo

TT With Old Peren

Tahniah buat Harun kerana akhirnyer bejaya gak kawin setelah sekian lama hidup membujang..TT nie khas diatur untuk menyatakan kegembiraan kawan2 diatas keberjayaan Harun berkahwin..Tinggal sorg lg antertu..Run..kau mesti cari akal ker cari calon ker untuk kawan kiter sorg lagie..Okey…SELAMAT PENGANTIN BARU PADA HARUN MOGE DITAMBAHKAN LAGIE REZKI