Official Photographer

Salam..

Lame betul aku x menulis kt blog nih..malas ahhhh…so skrg aku dpt job baru..tanggungjawab berat beb..aduss…skrg secara rasmi aku tlh dilantik sbg OP untuk gmbr pakaian rasmi org2 besar negeri kelantan..Thanks to Mr Junaidi Awang kerana telah memberi kepercayaan pada aku untuk shooting gmbr2 pakain rasmi org2 besar Kelantan..Mr Junaidi Awang sebenarnya merupakan pensyarah di Fakulti Art & Design di UiTM Kelantan dan merupakan pemenang tempat pertama pertandingan rekaan batik Piala Sri Endon kalau x silap tahun 2011..  Untuk photo shoot pertama..aku tlh shooting gmbr pakaian rasmi Mufti Negeri Kelantan..alhamdulillah siap dgn sempurna..namun pada mata aku masih lagi rasa x puas hati sebab aku shooting dgn keadaan risau dan x tenteram dan juga dgn x cukup prop..So untuk next shooting aku akan prepare sebaik mungkin..nk bg client puas hati..Aku cukup berterima kasih pada Dato Mufti Kelantan kerana teramat spoting dlm sessi ni..beliau jg sorg yg baik dan peramah…So skali lagi aku nk ucapkan ribuan terima kasih pada Jun kerana tlh memberi kepercayaan pada aku..Photo2 aku akan upload kemudian..tp bkn photo yg rasmi laa…

Update …..Sesi Photoshooting Pengelola Istana ( Dato’Hj Ahmad Mahmud )

Maulidur Rasul 2010

Baru-baru nie kt opis aku tlh anjurkan Majlis sambutan Maulidur Rasul…Sambutannya meriah gak arr..4 ekor lembu beb ditumbangkan bagi jamuan majlis nie…So untuk jd halwa mate kenkawan..aku uploadkan foto2 yg sempat disenap….Yg tudung pink tue tu korang jgn kacau..aku “punyer”..hehehe..kalau korang nak..leh ambik yang free hair tuh k..rambut putih..hehehehe

 

Perhentian Island Trip

 

Semua foto nie aku ambil mase mengikuti trip ke Pulau Perhentian last year..Memang menarik beb..X yah pie Hawaii ke Phuket ker..Pulau Perhentian nie memang indah..1st class..aku bg 5star kt Pulau Perhentian..Ade mase n duit grenti aku pie lagi..Kalau korang berkesempatan pegi Pulau Perhentian,jgn lupe korang pie satu tempat..alah ape name dah..aku pn lupe..tp memang best..Pegi jgn x pegi k.Baru aku ingt name tempat tuhh..hehehe.” LONG BEACH “.