Post Wedding ( 2011 ) : Farid Dato’ Kamaruddin & Haida

Salam…sebenarnye sesi postwedding shooting ni dh lame aku buat..last year punye projek..cume aku x berkesempatan nk upload gmbr2 ni..Farid ni kawan lama aku…kami sama-sama lepak2..minum kopi…mcm kawan baik gak laa..Thanks to farid cz bg kepercayaan kt aku nk geng untuk shoot the whole majlis die..Majlis akad.sanding..post wedding…alhadulillah die n wife sgt2 berpuas hati dgn hasil seni yang x seberapa aku ni..siap bg duit kopi lebih lg kt aku…aduss malu aku…hehehhe…Also thanks to kedua2 belah pihak pengantin yang sangat spoting hinggakan aku asyik gelak jerr…kelakor betul dieorg especially bapak sedara si Farid…Hope enjoy hasil karya aku ni yang x seberapa…

 

See more in my flickr : http://www.flickr.com/photos/pd_picture/7601077082/in/photostream

Wedding : Wan & Fiza ( Reception )

Salam..selepas aku cover majlis akad si wan ni..majlis resepsi plak aku kene cover..tp majlis ni berlangsung pada hari yang berlainan..Jadi tak la kalut aku nk ke hulu hilir…badan pun bau wangi time shoot gambar…selesa pn selesa dengan keadaan badan yang segar..Majlis berlangsung lancar jer..takde tersekat2 ker..hujan ker..so senang la aku jalankan keje menembak aku…Hope enjoy tgk hasil yang tak seberapa aku ni..Thanks to Mat Wan kerana memberi kepercayaan kepada aku untuk menemba pada kedua-dua majlis pentingnya..Hope ko puas hati dengan layanan special yang aku bg ekkk…heheh…Also thanks alot to Fiza…hope cepat2 dapat anak..moga2 ditambah rezeki lg…

More photos are here :- http://www.flickr.com/photos/pd_picture/7594934520/in/photostream

Wedding : Wan + Fiza ( Akad )

http://www.flickr.com/photos/pd_picture/sets/72157630061624419/

Kali ni aku gie shoot Wan..budak x-hongleong bank kota bharu..Kawan gak ni….selalu lepak2 kedai kopi..so jodoh sampai kawin la kau yea Wan..just shoot n burn jer..Wife die keje bank islam…Couple duit ni…byk duit ni…keje kt lubuk duit…tp skrg Wan dh setup bisnes sendiri..sewa kanopi..Tahniah Wan..ko memang bgs..aku tabik…So anayway Tahniah pade couple ni sb dh mendirikan masjid…moga2 cepat dikurniakan cahayamata..ditambahkan lagi rezeki….mane2 yg terkurang harap dihalalkan ekk Wan…Ariossss..

 

Wedding : Iman & Anis 2011

Assalamualaikum…

Walaupun 2011 telah lame berlabuh..tp byk job last year x diupload..Byk sgt keje hakiki yg perlu disettle..Penyakit malas pn masih ade dlm badan aku..aduss..malasnyer..So untuk pembukaan tahun ni walaupun job tahun lepas..aku upload dulu wedding Iman & Anis..Anis ni adik officemate aku..so byk2 photographer..die memilih aku sb OP die…..Thanxs to Faisal  ( abg Anis ) sb introduce aku kt Anis…Hope Anis & Iman cept2 dpt cahyemate…

http://www.flickr.com/photos/pd_picture/sets/72157629524351355/